17 Mayıs 2006 Çarşamba

Bir başkadır İstanbul...


Cumartesi bir kaç alışveriş ertesinde havanın da sonunda açmasını fırsat bilip kendimizi boğaza attık. Sarıyer'den vapura binip Anadolu Kavağı'na balık yemeğe gittik. Vapurda yunuslar bize eşlik ettiler. Bu resimde de tesadüfen bir yunusu farketmeden yakalamışım...
Rumeli Kavağı yolumuzun üstü...
Anadolu Kavağı geçmişin izleriyle dolu. Halkı balıkçılıkla geçimini sağlıyor. Evler eski ama bakımlı ve son derece şirin. Burada insan kendini başka bir alemde hissediyor.
Gün batımında yorgun balıkçı tekneleri... Kimbilir kaç ailenin geçim kaynağı. Kavakta yemek pek başarılı değildi ama atmosfer o kadar etkileyiciydi ki biz yine dönüş yolunda mutlu bindik 21.15 vapurumuza.

5 yorum:

vintage biscuit dedi ki...

bi sigara yakasım geldiiiii :))) çokgüzel fotolarrrr

Safran dedi ki...

Pınarcım, fotoğrafları çeken ellerin dert görmesin,hepsi o kadar güzeller ki, içim açıldı bakarken, sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler & sevgiler...

Unknown dedi ki...

Fatih merhaba,
Mail adresini bilemediğim için cevabımı buraya yazıyorum.
Küçük Evin Mutfağı hakkındaki güzel yorumların için içten teşekkürler.
Bu aralar blog, ağırlıklı gezi yazılarıyla doldu haklısın.
Balayı için deniz-güneş harici bir yerlere gitmek isterseniz senin de bahsettiğin Selçuk'taki Şirince Köyü'nü ve Altınoluk Kazdağları'nda Küçükkuyu beldesini özellikle tavsiye ederim.
Şirince'de fiyatı yüksek bir seçenek arıyorsan Nişanyan Evlerini, daha makul bir seçenek arasan da yine Nişanyanlar'ın işlettiği son derece sevimli ve pırıl pırıl bir işletme olan Kilisealtı Pansiyonu öneririm.
Kazdağları'nda (Yeşilyurt Köyü) ise bizim yıllardır adresimiz Çetmihan Otel'dir. 5-30 Haziran arasında rezervasyonlarda 90 YTL benzin parasını karşılayacakları bir kampanyaları var şu anda.
Bu bölgeler için detaylı bilgiler alabileceğin web adresleri aşağıda. Umarım son derece güzel ve unutulmaz bir balayı olur. Şimdiden eşini ve seni tebrik ederim. Pınar

www.cetmihan.com
www.nisanyan.com
www.gizlicennetler.com
www.sihirlitur.com

Adsız dedi ki...

ya ben ne diyomm siz ne diyonuz bacılar ya