19 Ocak 2009 Pazartesi

Mutfakta Neler Oluyor???


Bu Pazar havanın soğuk ve kapalı olmasının da etkisiyle dışarı çıkmadan geçirdik. Böyle günlerde çoğunlukla olduğu gibi kendimi mutfakta buldum tabii.

Küçük Evin Mutfağı'nda fırın, ocak, ekmek makinası, yoğurt makinası çalışırken fark ettim ki tüm bu uğraşlar bizim Küçük Adamımız için. Düdüklüde Arda için yapılacak bir sonraki çorbada kullanmak üzere dana kemikleri haşlanıyor, öndeki tencerede ise sebze çorbası ılınıyor.











Yoğurt makinasında yoğurdu mayalanıyor. Ekmek makinasında ise ekmeği pişiyor.






Bu arada Küçük Adam uyurken acilen baba ve anne için fırına bir kek sürülüveriyor. Kekin yanına birer kahve yapılıp Arda uyanmadan karşılıklı keyif yapıyoruz. Sonrası malum... Arda Bey uyanıyorlar ve dünya yine onun etrafında dönmeye başlıyor. Pınar

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bloğunuzdaki resim ve tarifler izinsiz kullanılamaz demişsiniz. fakat ben daha önce kendi sitemizde (www.sohbetatesi.com)yemek tarifleri köşesinde sizden birkaç tarif kullanmıştım.bu uyarınızı daha yeni farkettim.sitedeki tarifleri ve resimleri kullanmak için ne yapmam lazım. bilgilendirirseniz sevinirim.başka türlü ulaşamadığım için yorum kısmına yazdım kusura bakmayın.

Adsız dedi ki...

iletişim adresimi bırakayım size: asya0077@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Verdiğiniz e-mail adresine cevabımı gönderdim.

Adsız dedi ki...

Pınar hanım evcini blogunda eskiden yazmış olduğunuz bir mesaj itinaden yazıyorum. Bende bakır sürahi ve tencere kullanıyorum. Ayrıca değişik bulduklarımıda biriktiriyorum. Bahsetmiş olduğunuz yerin adresini yazabilirmisiniz diye sizi rahatsız ettim. Dilerseniz mail adresimide vereyim. isilsolmaz@yahoo.com Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

tubisodanciciikramlar dedi ki...

merhaba antika hakkında evcini'nde bi yorumunuzu okudum ve ilgimi çekti acaba adresle ilgili bilgileri mailime gönderebilir misiniz?

dizi ozeti oku dedi ki...

Çok güzel görünüyor, kakaolu şeyleri çok seviyorum zaten :) elinize sağlık...