15 Şubat 2011 Salı

Yeniden Merhaba!

İki seneye yakın bir aradan sonra Küçük Evin Mutfağı'nda yepyeni bir sayfa açıyorum. Oğlumuz Arda artık 3 yaşında. Okula başladı ve bu bana hergün bir yarım günlük müsait zaman sağlıyor. Bu boş zamanı biraz da blogumla paylaşarak değerlendirme fikri artık hayata geçmeye hazır.

Yazılarıma ara verdiğim dönemde biraz rutine giren tarif-yorum-cevap şeklini biraz değiştirmeye karar verdim.. Küçük Evin Mutfağı'nın bundan sonra sadece yemek tarifleri ağırlıklı değil, biraz daha fazla hayatla bağlantılı ve güncel olmasını planlıyorum. Bu sayede ben de kendimi daha güncel, daha aktif ve araştırmacı olmaya teşvik etmiş olacağım. Çünkü insan kendini daima geliştirmek istiyor. Bir noktada uzun zaman asılı kalmak bir süre sonra köreltiyor insanı. Malum hayat bir hayli zor zaten. Yaşamın içinde her zaman var olan keyifli anları kaçırmamak, hatta azıcık keyif almak için bile ekstra çaba sarf etmek durumdayız artık. Hayat zorsa biz de daha azimliyiz. Herşeye rağmen hayattan aldığımız büyük küçük hazlar bu azmi canlı tutuyor. Bunun tam tersi olan senaryo bardağın diğer boş olan tarafı.aslında  Ama ben bu sayfalarda dolu tarafına katkıda bulunmak için yazıyorum.

Küçük Evin Mutfağı'nın yeni bir yüzü var artık. Umarım bu yeni halini seversiniz.
Yukarıda gördüğünüz  resim ise köyümüze (!!! bu konudan yakında bahsedeceğim) giden yolda geçen sene çekildi. Bana geçen sonbaharda ailece yaşadığımız güzel günleri hatırlatıyor. Yeni bir başlangıç için bundan daha iyisini bulamazdım sanırım.

Hepinizi sevgiyle tekrar selamlıyorum. Tanrı'nın ışığı kalbinizde olsun. Sevgilerimle, Pınar

6 yorum:

Hatice dedi ki...

Pınar merhaba!

Öncelikle Arda'nın 3 yaşına geldiğine inanamıyorum! Maşallah, Allah hep güzel günlerini göstersin. Tekrar dönmene de sevindim, inşallah hep güzel haberler paylaşırsın.

sevgiler

Berceste dedi ki...

Hosgeldin yeniden :) Ozlemistik! Ama ben blogun sade eski laleli yuzunu daha cok seviyordum onu soyleyeyim. Bu daha yavas aciliyor zemindeki fotograftan oturu.

Arda bocugune saglikla, mutlulukla dolu nice seneler. Nasil hizli geciyor zaman. Bizim bocuk bile 2 yasinda oldu, hala inanamiyorum!

Yeni yazini merakla bekliyor olacagim.

pinarbk dedi ki...

Yaşasın!:)

Unknown dedi ki...

Sevgili Hatice, Dilek ve Pınar çok teşekkürler mesajlarınız için. Eski dostlardan yeniden haber aldığım için çok memnunum. Açıkçası "blog ile uğraşacak vaktim yok" bahanesi geçerli olmayalı bir hayli zaman oldu ama bu seferde kendimi rehavetten kurtarmak zaman aldı. İş bir kere başlamakta gerisi geliyor zaten.
Dilek'çim sayfanın formatını bu yeni başlangıçla birlikte biraz değiştirmek istiyordum ama bunu seçmem tamamen bana ait bir sayfa olması açısından etkili oldu. Belki fon resmi değiştikçe sen de beğenirsin. Küçük değişiklikler bazen güzel oluyor. Sevgiler, Pınar

Sardunya dedi ki...

Hoşgeldin
Gitme bir daha:)

Unknown dedi ki...

Yok yok buradayım artık:-)