16 Mart 2009 Pazartesi

Soğuk Hava, Sıcak Ev, TV'de Ben!

Baharın başladığı, cemrelerin düştüğü bu günlerde "Kocakarı Soğukları" da kendini gösterdi. Soğuk ve yağmurlu bu günlere arabamızla ilgili problemler de eklenince son bir iki haftadır pek evden çıkamadık. Arda da ben de zaman zaman biraz sıkıldık ama gelen giden arkadaşlar sayesinde çok keyifli zamanlar da geçirdik.
Bir arkadaşımla program yaparken çoğunlukla kahvaltı saatlerini tercih ediyorum. Çünkü kahvaltı sofralarında sohbet bir başka keyifli oluyor. Bir yandan ocakta çay demleniyor, pişen ekmeğin, böreğin çöreğin kokusu evi sarmalıyor. Sofrayla mutfak arasında gidip gelmeler, boşalan dolan çaylar derken vakit nasıl geçiyor anlaşılmıyor. Tabii hal böyle olunca havanın nasıl olduğu kimsenin umurunda olmuyor.
Bu arada Kanal 1'de Emine Beder ile birlikte katıldığım Ağız Tadı programı 5 Mart Perşembe günü yayınlandı. Arkadaşım Solin ile birlikte yukarıda resmini gördüğünüz son derece mütevazi kahvaltı soframızda programı seyrettik. Ekranda kendimi bir yabancıyı seyrediyor gibi seyrettim. İnanın ekrandaki halim bana hiç mi hiç benzemiyordu:-)
Kameralar karşısında yemek pişirmek değişik, hoş bir tecrübe oldu. Herşey bir yana Emine Hanım gibi altın kalpli bir insanla tanışmak çok güzeldi. Sevgilerimle, Pınar

6 yorum:

pinarbk dedi ki...

Aşkolsun ama. İnsan haber vermez mi??? Çok merak ettim program nasıldı...

Unknown dedi ki...

Pınarcım haklısın. O kadar dalgınlığıma geldi ki... Sonradan aklıma geldi ama geç oldu.
Program güzeldi. Ama "bir daha dener misin?" diye sorsan "hayır" derim. Seyrantepe'de son derece soğuk ve virane bir binada uzun saatler beklemek durumunda kaldım. Elim ayağım buz kesti. İnan çekimin olduğu günün sonrasında birkaç gün ısınamadım. Ama çekimler güzeldi. Hakikaten içten söylüyorum Emine Beder dünya tatlısı, çok iyi kalpli, samimi bir bayan. Onunla tanışmış olmaya değdi gerçekten.

Adsız dedi ki...

Youtubeda falan vardır belki tekrarı ümidiyle:)))

Unknown dedi ki...

Eşim programı kaydetti. Belki teknolojinin nimetlerini kullanarak buraya da koyabilirim. Bir balacağım.

Hanife dedi ki...

Adina cok sevindim Pinar'cigim. Keske izleme imkanim olsaydi. Umarim buraya yukleyeblrisin de bizlerde izleriz:)

Filiz Morkoç dedi ki...

Mrhaba, ben Filiz.. Tesadüfen gördüm sizi, ortak noktamız evlerimizin baştacı çocuklarımız.. Samimi tavrınıza binaen merhaba demek istedim:-)))