25 Eylül 2006 Pazartesi

Bir Tatlı Hüzün...

Son yağmurlardan önce bahçeden çektiğim fotoğraflar... Güneşin ışıkları yaprakların arasından daha bir nazlı geliyor artık. Kuruyan yapraklar hafif hafif esen rüzgarda savruluyorlar. Sessizlik çökmüş her yere. Bu cam güzelleri önümüzdeki sezonu göremeyecekler. Tek sezonluk ömürlerine rağmen nasıl masum bir poz vermişler değil mi?


Bu bahçemin gülhatmisi. Yan bahçede de mor bir gülhatmi ağacı var. Birbirlerine nispet daimi çiçekler içerisindeler.


Sardunyalar neşeli çiçekler bence. O kadar çok açtılar ki bu sene...

Yaz sonu domatesleri. Geç büyüdüler. Artık yüzünü az gösteren güneşin de onları kızartmaya gücü yok. Bu sonbahar pek bir hüzünlü geldi sanki. Tatlı bir hüzün...

8 yorum:

Sardunya dedi ki...

Sonbahar kaynaşma ayıdır bana göre:) yaz daha hoppadır ya sonbahar sadakati çağrıştırır gibi sanki:) o yüzden pek severim kendilerini. eylül doğumlu olmamınd a etkisi var tabi. bu arada sardunya yorumuna bayıldım:)))) fotolara da:)

Unknown dedi ki...

Ben de seviyorum sonbaharı. Hele bu sene bana başka bir güzel geldi. Neden bilmiyorum ama...
Görüşemedik son zamanlarda. Yorumuna bugün yazayım dedim zira yarın sabah küçük bir rahim operasyonu geçireceğim. Gerçi evden de bağlanırım ama Sardunya'yı unuttum sanma
istedim:-)) Sevgiler, Pınar

Adsız dedi ki...

İnşallah herşey yolunda gider, çabucak sağlığına kavuşursun...Dilerim bundan sonraki operasyonun sezaryen olsun:))Pınar B.K.

pınar dedi ki...

resimler nasıl canlı çıkmış. uzansam dokunuverecekmişim gibi.bir de bende olsa resim çekme yeteneği:))

Unknown dedi ki...

Sevgili Pınar B.K. çok teşekkür ederim canım. Şimdilik herşey yolunda gitti çok şükür. Ben de sana katılıyorum. Bundan sonrası dediğin şekilde olur inşallah.

Unknown dedi ki...

Pınar'cığım ben de aslında pek yetenekli sayılmam bu fotoğraf işinde. Tijen'in Hatice'nin resimlerini gördükçe ben de imreniyorum. Biraz vakit, biraz fotoğraf bilgisi bir de iyi bir makina lazım. Ben şimdilik sadece makinanın marifetlerini kullananlardanım galiba tatlım.

Tijen dedi ki...

yok be güzelim pinarim benim resimlerim o kadar da iyi sayilmaz! daha iyilerini çekecegim insallah büyüyünce.
sen iyi ol e mi?

Unknown dedi ki...

Tijen'ciğim iyiyim merak etme. Bunu da atlattık. Artık iyi haberler bekliyoruz.